Fiere experten in het veld, bondgenoten in een team

Bij Tactics vinden we het enorm belangrijk onze klanten te servicen door het aanbieden van op maat ontwikkelde webapplicaties. We organiseren ons als één sterk samenhangend team waar een vriendschappelijke sfeer  humor en plezier overheerst om de constante workload te tacklen. 

 • Opgericht
  2002
 • Medewerkers
  20
 • Gem. leeftijd
  30
 • Locatie
  Kapellen
Joris & Jonas

Tactics

Wat voor ons zeer belangrijk is bij Tactics, is de horizontale organisatiestructuur

Joris & Jonas - Tactics

Benieuwd naar de knappe koppen die achter Tactics schuilen? Maak kennis met ons team! We gaan prat op complementariteit, met een geslaagde wisselwerking als resultaat. En euh ... wie weet sta jij hier binnenkort óók bij.

Ontmoet het team

 

Mensen die ervan houden om resultaatgericht te werken in een kleinschaliger team. Mensen met een echte ‘can do’ mentaliteit. Zie jij het ook zitten om impact te maken op tal van coole projecten voor nog veel coolere klanten? Dan pas jij ongetwijfeld in de Tactics-familie!

Bekijk alle vacatures

1

Werken bij Tactics

1. Optimistisch & oplossingsgericht

Als we onze tanden in een nieuw project zetten, dan doen we het altijd met laaiend enthousiasme. Bij Tactics zijn we er dan ook trots op om met onze klanten te mogen samenwerken. Loopt er wat spaak? Dan gaan onze teamleden graag bij elkaar ten rade. We focussen ons zelden op problemen, maar kijken steeds naar de oplossingen. Een no-nonsense, nuchtere aanpak met realistische resultaten.

3. Fun & familiaal

Werken bij Tactics voelt vooral aan als je ding doen in één grote familie. De verwachtingen liggen soms hoog, maar als medewerker krijg je daar enorm veel voor terug. In de eerste plaats dankbaarheid en een mooie verloning, al trekken we er ook regelmatig uit op teambuilding.

2. Ruimte voor zelfontwikkeling

Tactics heeft het van haar zin voor initiatief. Dus trekken we maar al te graag talent aan dat graag de handen uit de mouwen steekt. In dit bedrijf krijgt iedereen dus de nodige ruimte om te groeien. Conferenties of workshops? Het kan allemaal! Jouw talent waarderen wij enorm.

4. Open- en eerlijkheid

Eerlijkheid duurt het langst, toch? Dat mantra passen we niet alleen toe op de samenwerking met onze klanten, ook in onze interne keuken staat het centraal. We stimuleren actief een cultuur van wederzijdse feedback, waar iedereen zijn mening kwijt kan. Dat vinden we ontzettend belangrijk.

Bereikbaarheid met de wagen

Op de E17 neem je de afrit De Pinte. Er is voldoende gratis parkeerplaats aan ons kantoor zelf.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Via station - halte kapellen. Vanaf het station is het nog 15 minuten fietsen.
Of je neemt de bus want die stopt aan de ingang van het industrieterrein. Hierna  is het nog 3 minuten wandelen. 

Tactics
Starrenhoflaan 14
2950 Kapellen, België
tactics.be